Actueel

zondag 01 november 2020

Uitnodiging webinar FvActueel: Minister Hoekstra over toekomst financieel advies, provisietransparantie en vakbekwaamheid

Beste Leden,

De Federatie van Assurantieclubs organiseert op 24 november 2020 een webinar "Minister Hoekstra over toekomst financieel advies, provisietransparantie en vakbekwaamheid" waaraan ook wij mogen deelnemen. Meld je aan voor deze webinar via onze website onder Agenda/Actueel. 

Wij zien jullie graag op 24 november 2020.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

                                                     -----------------------------------------------------------------

De Federatie van Assurantieclubs organiseert op 24 november 2020 een webinar "Minister Hoekstra over toekomst financieel advies, provisietransparantie en vakbekwaamheid" waaraan ook wij mogen deelnemen.

Bert Sonneveld (voorzitter Federatie van Assurantieclubs) gaat in gesprek met 'het veld' na het vertonen van een videoboodschap van de minister van Financiën Wopke Hoekstra over het belang en de impact van onafhankelijk financieel adviseurs. Hoe zien we het provisieverbod? Wat moeten we nu met actieve transparantie? En schaffen we PE af door PA op te waarderen? 

Een pittig gesprek met 'het veld'. 

Webinar van de Federatie van Assurantieclubs

Op dinsdag 24 november 2020 organiseert de Federatie van Assurantieclubs vanaf 15:30 uur een webinar over dit onderwerp.

Aanmelden 

Deelname aan dit bijzondere webinar is kosteloos. Wees er snel bij en meld je aan via de website onder Agenda/Actueel. .

Je ontvangt uiterlijk maandag 23 november de link voor deze webinar.

 

Het bestuur

 

Terug