Actueel

dinsdag 01 september 2020

Uitnodiging webinar FvActueel: adviseren over handels- en debiteurenrisico’s

Wanneer? Op woensdag 23 september 2020 vanaf 16:30 uur online

 

De Federatie van Assurantieclubs organiseert op 23 september 2020 een webinar over "adviseren over handels- en debiteurenrisico’s" waaraan ook wij mogen deelnemen.

Komt mijn klant door Covid-19 in zwaar weer? Hoe zorg ik ervoor dat ik als zakelijk adviseur meerwaarde kan bieden? Hoe kan ik de ‘waterpomp’ zijn voor mijn klant om ‘het hoofd boven water te houden’?

 


woensdag 01 juli 2020

Federatienieuws - 25% korting op AM

25% korting op AM:

Als lid van een assurantieclub die is aangesloten bij de Federatie van Assurantieclubs kom je in aanmerking voor een korting van 25% op ochtendnieuwsbrief AMsignalen en lees je onbeperkt alle artikelen op AMweb.


maandag 15 juni 2020

Federatienieuws - column - ADVISEER JE JOUW KLANTEN ANDERS DAN VRIENDEN, OUDERS OF KINDEREN?

ADVISEER JE JOUW KLANTEN ANDERS DAN VRIENDEN, OUDERS OF KINDEREN?

Hoe mooi is het om risicomanagement in te zetten voor jouw financieel advies! Door het doorlopen van logische stappen maak je voor jezelf – en je klant – inzichtelijk welk risico aanvaardbaar, te verminderen of te vermijden is, of over te dragen moet worden. Het maakt het adviesvak steviger, geeft meer houvast en het wordt leuker.

dinsdag 14 april 2020

Federatienieuws - column - Ben jij de hulp voor jouw klanten?

Ben jij de hulp voor jouw klanten?

Financieel adviseurs helpen hun klanten. Dat is een inkopper eerste klasse. Maar hoe bewust ben je je van die hulprol? Mijn inschatting is dat je dat onderschat. Graag leg ik dat uit.

vrijdag 21 februari 2020

Terugblik op lezing - Big Data: hoe bepaalt de verzekeraar de premie?

De wereld van Big Data: Hoe kan het dat de premie verandert als ik alleen een ander huisnummer intoets? Waarom betalen ouderen meer voor een autoverzekering en is dat wel terecht?

 


woensdag 29 januari 2020

Bijeenkomst: Big data, wat weet de verzekeraar?

Wanneer? Dinsdag 18 februari om 17.00 op de Velperweg 147 in Arnhem

 

Graag nemen we jullie mee in een kijkje in de toekomst van verzekeringsland. Hoe gaan verzekeraars om met de data die zij verzamelen? En hoe gebruiken ze deze informatie om tot premieberekeningen te komen? 

Building Blocks, de winnaars van de NVGA innovatieprijs 2019, gaan ons hier meer over vertellen!