Archief

Lezing : Presentatie risico management

donderdag 19 oktober 2023 om 15:00

 

Beste leden,

 

We nodigen jullie van harte uit voor een inspirerende kennissessie die zal plaatsvinden op 19 oktober om 15:00 uur. Deze bijeenkomst belooft een diepgaand inzicht te bieden in de wereld van zakelijke verzekeringen en risicoanalyses.

Met 60% van de zakelijke verzekeringsprogramma's die ernstige hiaten vertonen, is het duidelijk dat er ruimte is voor verbetering. Het sluiten van een verzekeringspolis is één ding, maar het écht begrijpen van het bedrijfs- en risicoprofiel van een klant om het juiste advies te kunnen geven, is een kunst op zich geworden.

Onze sprekers hebben een schat aan ervaring in de verzekeringsindustrie, zowel aan de zijde van verzekeraars en beursassuradeuren als aan de kant van assurantiemakelaars. Ze hebben duizenden ondernemingen geholpen bij het in kaart brengen van hun risico's en het vinden van het meest geschikte advies en verzekeringsprogramma.

Wat deze bijeenkomst uniek maakt, is dat onze sprekers hun kennis en kunde hebben vertaald in een intelligent adviesmodel. Hiermee wordt het 'enig juiste adviesrapport' gegenereerd, waardoor je klanten op de best mogelijke manier kunt bedienen.

Het doel van deze bijeenkomst is om iedereen die betrokken is bij het adviseren van MKB-bedrijven op het gebied van verzekeringen te helpen bij het in kaart brengen en begrijpen van risico-aspecten. Met de juiste kennis in huis, kun je ervoor zorgen dat je dossiers op orde zijn, je klanten tevreden zijn en de concurrentie geen kans heeft.

Mis deze kans niet om jezelf te onderscheiden en uit te blinken in wat je doet. We kijken ernaar uit om jullie op 19 oktober te verwelkomen en samen de weg naar professionele risicoanalyses te verkennen.

 

Wanneer

Datum:                19 oktober 2023

Tijdstip:               15:00 tot 17.00 uur

 

Locatie:

Kumpulan Bronbeek

Velperweg 147

6824 MB Arnhem

 

Het programma

14.30  - 15.00 uur            Inloop, Welkom en opening

15.00  - 17.00 uur            Presentatie risico management

17.00  - 18.00 uur            Diner Indische rijsttafel

18.00 uur                        Afsluiting

Tijdens het diner is er gelegenheid om met elkaar en met de spreker te praten.

 

Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst via de site van FIDIG: Aanmelden

 

Heb je vragen over deze bijeenkomst; bel dan gerust met Joris Vos 06-23272505.

 

Tot ziens op 19 oktober 2023.

Bestuur FIDIG

Locatie

Kumpulan Bronbeek, Velperweg 147, 6824 MB Arnhem

Spreker

Robin Drenth RMiA en Robin Strijker Directeur| Risk Explorer International

Kosten leden

€ 0,-

Kosten niet leden

€ 0,-

Maximum aantal inschrijvingen bereikt.

Terug