Archief

Lezing : Wie wint er van de consolidatie?

dinsdag 29 maart 2022 om 14:30
 
 
Beste leden,
 

Op de AMdag van 29 maart aanstaande organiseert de Federatie van Assurantieclubs vanaf 14:30 uur in De Fabrique, zaal Kalvermelk2c een prachtsessie met wederom kopstukken uit de branche.

 

Titel

'Wie wint van de consolidatie?'

 

Op de intermediaire markt is de laatste maanden een ware consolidatiegolf gaande. De vakbladen staan er vol mee. Het ene intermediairbedrijf neemt het andere over; om vervolgens ook weer zelf overgenomen te worden.

De Federatie van Assurantieclubs heeft op AM:dag drie gasten uitgenodigd die hier een blik op werpen, ieder vanuit hun eigen invalshoek. Vragen die aan bod komen zijn:

• Wat is de reden van de overnamegolf? En waar eindigt het?• Welke effecten zijn er op de korte en middellange termijn te verwachten?• Is het einde van het traditionele assurantieadviseurskantoor nabij?• Gaat de focus op aandeelhouderswaarde niet ten koste van het klantbelang?• En is deze ontwikkeling goed of slecht voor de klant?

De gasten die Bert Sonneveld, voorzitter van de Federatie van Assurantieclubs, ontvangt, zijn:

•    Henri Veldsink, algemeen directeur Veldsink Groep;•    Rudy van Leeuwen, manager Toezicht Verzekeren & Pensioenen, Autoriteit Financiële Markten (AFM);•    Björn Bierhaalder, eigenaar MCH Consultancy | Make Change Happen.

Geïnteresseerd en (bijna) lid van één van de assurantieclubs die aangesloten zijn bij de Federatie? Dan zien we je graag op de AM:dag. Opgeven kan hier. Gebruik dan de code: AMdag_Assurantieclubs@2022.

 

Wij zien je graag op de AMdag.

Tot ziens op 29 maart. 

 

Met hartelijke groet,

Bert Sonneveld en het FDG bestuur

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wanneer: 29 maart 2022 vanaf 14:30
WaarDeFabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht
Kosten: gratis met aanmeldcode: AMdag_Assurantieclubs@2022
Aanmelden: via de Aanmeldbutton onderaan de pagina kan je je aanmelden voor de AMdag. Je wordt dan doorverwezen naar AMdag.nl. Daar dien je bij de aanmelding ook de aanmeldcode in te vullen.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

 

 
 
 

Locatie

'DeFabrique', Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrech't

Kosten leden

€ 0,-

Er zijn nog geen inschrijvingen

Terug