Archief

Webinar : Toegevoegde waarde collectieve zorgverzekering

maandag 21 maart 2022 om 16:00
 
Beste leden,
 
 
Nu de coronamaatregelen verder versoepeld zijn en we elkaar weer mogen ontmoeten, is het bestuur van FDG op de achtergrond al druk bezig met de agenda voor 2022. Hierover binnenkort meer. Ondertussen zijn onze collega's in het land ook aan de slag gegaan, zoals VPV Rotterdam van wie onderstaande uitnodiging.
 
                                 ----------------------------------------------------------------------------------

 

VPV Rotterdam nodigt de leden van FDG uit om deel te nemen aan hun eerste webinar van 2022: 

"Toegevoegde waarde collectieve zorgverzekering"

 

We gaan het hebben over de collectieve zorgverzekering en het verdwijnen van de collectiviteitskorting. Veel belangrijker nog dan de premiestelling wordt de vraag hoe je als adviseur om kunt gaan met de relatie tussen de werkgever en werknemer. Welke rol kun je daar pakken en welke andere instrumenten heb je om waarde toe te voegen. Daarnaast komt het betaalbaar houden van de zorg ter sprake in een gesprek met twee zeer ter zake kundige gasten en een vaardige gespreksleider.

Graag nodigen wij u uit voor een interessant webinar op 21 maart om 16:00 uur over de toegevoegde waarde van de collectieve zorgverzekering. 17 jaar na de invoering van de basisverzekering, waarmee het verschil tussen particulier en ziekenfonds kwam te vervallen, komt mogelijk ook de collectiviteitskorting per 1 januari aanstaande te vervallen.

 

Is dit een verstandig besluit? En waarom is een collectieve zorgverzekering meer dan alleen een kortingsstrik voor de bevoorrechte werknemer?

 

Bart Brenninkmeijer gaat in gesprek met Jan-Willem Evers van Zilveren Kruis en Peter Abelskamp van Mercer over hun visie op de (betaalbaarheid van de) gezondheidszorg en wat hun plannen zijn voor na 2023.

 

Aanmelden voor het webinar kan via deze link.

Tot ziens op 21 maart.

 

Namens het bestuur van VPV Rotterdam,

Edward van Gilst

voorzitter

                                  ---------------------------------------------------------------------------------

 

Met hartelijke groet,

Het FDG bestuur

 

Locatie

Online

Spreker

Jan Willen Evers van Zilveren Kruis en Peter Abelskamp van Mercer

Kosten leden

€ 0,-

Er zijn nog geen inschrijvingen

Terug