Archief

Webinar : FvActueel: betekenisvol ondernemen verhoogt klanttevredenheid

donderdag 21 januari 2021 om 16:00
 
 
Beste leden,
 

Namens de Federatie van Assurantieclubs is het ons een genoegen u uit te nodigen om de webinar

“FvActueel: betekenisvol ondernemen verhoogt klanttevredenheid” bij te wonen. 

 

Met vriendelijke groet,

Bert Sonneveld Voorzitter Federatie van Assurantieclubs en FDG bestuur

 
====================================================================================================
 
 
Webinar “FvActueel: betekenisvol ondernemen verhoogt klanttevredenheid”
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wanneer: 21 januari 2021 vanaf 16.00
Waar: Online, voor aanvang van de webinar krijgt u de link toegestuurd
Aanmelden: U kunt zich voor deze  webinar aanmelden via de button "Aanmelden" onderaan de pagina 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

In toenemende mate zijn wij er ons allemaal van bewust dat het zo niet echt verder kan. De grenzen van wat de aarde aan kan, worden langzaam maar zeker bereikt. Wij allemaal worden gevraagd om ons steentje bij te dragen. Makkelijker gezegd dan gedaan zullen veel mensen denken. Hoe pak ik dit aan, waar moet ik beginnen en wat vinden mijn klanten hier allemaal van?

Als financieel adviseur sta je jouw klanten bij op belangrijke momenten in hun leven/ondernemen. Alleen daarmee geef je al betekenis en ben je gericht op optimale klantbeleving. Maar hoe bewust doe je dat? Hoe wordt je relevant(er) voor jouw klanten, werknemers en andere stakeholders? Hoe blijf ik authentiek en geloofwaardig? Als je al deze factoren hebt afgewogen, dan is een nieuwe koers binnen handbereik.

Webinar van de Federatie van Assurantieclubs

Daarom 2021 organiseert de Federatie van Assurantieclubs op donderdag 21 januari vanaf 16:00 uur een webinar over dit onderwerp.

Robert Witteveen is ruim een jaar innovator bij en co-founder van First Day Advisory Group. Daarvoor is hij vele jaren werkzaam geweest in de verzekeringsbranche, onder andere als aanjager van het VIVAT Innovatie Centrum (VINCE). Over vernieuwen en klantgerichtheid zegt hij: “Als innovator ben ik altijd op zoek naar nieuwe, duurzame klantoplossingen die perspectief geven voor de evenwichtige toekomst”.

Willem Vreeswijk is hoofdredacteur en eigenaar van VVP, hét platform voor financieel adviseurs, en hoofdredacteur en initiator van New Financial Forum. Betekenisvol ondernemen vertaalt hij in “Alleen als wij honderd procent verantwoordelijkheid nemen voor alles wat er in ons leven gebeurt, kunnen we een bijdrage leveren aan een nieuwe financiële wereld.

Richard Meinders is al 19 jaar mede-eigenaar van de SVC Groep, een gespecialiseerd accountants- en advieskantoor voor financieel dienstverleners, en is jurylid van de Advies Award. Hij is ervaren in coaching, management, financieel risico (management) en procesmanagement: “Duurzaamheid gaat niet alleen over het milieu, maar ook over maatschappelijke relevantie”.

Twee winnaars van de (provinciale) Advies Award 2020 zullen aan tafel vertellen hoe zij succesvol zijn door betekenisvol te ondernemen.

De ‘dagvoorzitter’ van het webinar is Bert Sonneveld. Hij is voorzitter van de Federatie van Assurantieclubs en heeft brede ervaring in de financiële dienstverlening (directeur FFP, gewerkt bij Allianz en Akkermans & partners en de laatste 5 jaar Manager Marketing & Acceptatie bij de Vereende). Zijn motto is “luister naar de klant en vertaal zijn wensen in een verbeterprogramma; met als doel hen een excellente dienstverlening te laten ervaren die hun verwachtingen overtreft”.

Welkom!

Alle leden van de aangesloten assurantieclubs en alle geïnteresseerden zijn van harte welkom om de uitzending te bekijken. Aan niet-leden vragen we alleen of de besturen van assurantieclubs hen mogen benaderen met de vraag om lid te worden.

Wij zien je graag live bij het webinar. Lukt dat niet, dan is er ook nog de mogelijkheid om later te kijken via deze pagina.

Tot ziens!

Federatie van Assurantieclubs en FDG bestuur

                           ---------------------------------------------------------------

 

 
 
 

Locatie

online

Spreker

Robert Witteveen / Willem Vreeswijk / Richard Meinders

Kosten leden

€ 0,-

Kosten niet leden

€ 0,-

Er zijn nog geen inschrijvingen

Maximum aantal inschrijvingen

250

Terug