Archief

Workshop : Maak uw organisatie zichtbaar op social media

donderdag 17 oktober 2019 om 9:30

In een exclusieve bijeenkomst neemt Marije Reniers je mee in deze workshop over klant waarde.
Thema is: "Hoe zorg je ervoor dat je gevonden wordt en gevonden blijft in deze tijd van Social Media zoals bijvoorbeeld LinkedIn'.

Hoeveel tijd ben je bezig met het fundament van jouw organisatie en dus met het realiseren van jouw ambitie? Of regeert de hectiek van de dag? Waardoor je tijd te kort komt om het tij te keren. Zonde! Ga aan de slag en breng je fundament op orde.

Marije Reniers werkt sinds 2014 samen met assurantiekantoren. Voor verzekeraar DAS trainde zij tot 2017 binnen-en buitendienst van menig intermediair en volmacht kantoor. Allen met het zelfde doel: de klantwaarde verhogen met juridisch financieel advies. Hierbij leerde zij in korte tijd veel ondernemers en kantoren kennen en bespeurde zo een ondergeschoven kindje in de branche: Klantaandacht.
Sinds 2018 helpt zij als assurantieondernemers en -managers groeien in onderscheidende aandacht voor klanten en personeel.

Om actief deel te kunnen nemen waarbij je als deelnemer ook persoonlijke aandacht krijgt zijn er voor deze exclusieve workshop slechts 10 plaatsen beschikbaar. Schrijf je daarom snel in zodat je zeker bent van een plek. De workshop begint op 9:30 en duurt tot 16:30 uur.

 

Docent

Marije Reniers

Kosten leden

€ 125,-

Er zijn nog geen inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen

5

Maximum aantal inschrijvingen

10

Terug