Agenda

Webinar : Nieuw webinar NIBE-SVV: ‘Vallende koeien en andere schadegevallen’

maandag 07 december 2020 om 20:30 uur
 
Beste leden,

Op 7 december organiseert NIBE SVV we in het kader van de 900ste editie van de Beursbengel een webinar over bijzondere schadegevallen. Namens NIBE SVV en de Federatie van Assurantieclubs is het ons een genoegen u uit te nodigen om de webinar ‘Vallende koeien en andere schadegevallen’ bij te wonen.

NIBE-SVV
NIBE-SVV zendt op maandag 7 december een nieuw webinar uit binnen de succesvolle reeks ‘Focus op vakmanschap’. De webinar ‘Vallende koeien en andere schadegevallen’ wordt georganiseerd ter ere van de 900ste editie van de Beursbengel, hét vakblad voor de verzekeringsbranche. Te gast zijn Angela Pieneman, Senior Broker bij Raetsheren van Orden B.V., Johan Zwaanswijk, programmamanager NIBE-SVV en hoofdredacteur van de Beursbengel en Berry Mulders, Senior Legal Counsel bij Nationale Nederlanden Group. De webinar is kosteloos live te bekijken op maandag 7 december van 20.30 tot 21.30 uur. 

Tijdens de webinar blikt Jeanette Hadderingh (directeur NIBE-SVV) samen met Angela Pieneman, Johan Zwaanswijk en Berry Mulders terug op de meest spraakmakende schadegevallen uit de Beursbengel. Daarnaast gaan zij in op transport-, brand- en aansprakelijkheidsverzekeringen en de ontwikkelingen in deze sectoren.

Interactief
De webinars uit de reeks ‘Focus op vakmanschap’ worden vooral vanwege hun interactieve karakter goed bekeken. Kijkers kunnen via de chatfunctie gedurende de live-uitzending vragen stellen. Het webinar is ook op een later tijdstip on demand terug te kijken. Vragen stellen is dan echter niet meer mogelijk. Deelnemen is kosteloos.

Datum en tijd
De webinar is kosteloos live te bekijken op maandag 7 december van 20.30 tot 21.30 uur. 

Aanmelden
Aanmelden voor het webinar ‘Vallende koeien en andere schadegevallen’ kan via deze link. U komt dan rechtstreeks op de site van NIBE-SVV. Lukt dat niet dan kan aanmelden ook via onze eigen site onder aan de pagina.

Over NIBE-SVV
NIBE-SVV verzorgt door heel Nederland opleidingen voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf. Wij zijn dan ook uitgegroeid tot de grootste en toonaangevende opleider voor professionals uit de financiële dienstverlening. Met de unieke aanpak sluiten we aan op de kennis en vaardigheden waar je al over beschikt. Deze praktijkgerichte aanpak staat centraal in onze beroepsgerichte opleidingen op MBO-, HBO- en Masterniveau en natuurlijk in onze Wft- en Wft-PE-opleidingen. Daarnaast ontwikkelt en verzorgt NIBE-SVV ook incompanytrainingen en complete maatwerkprogramma’s specifiek afgestemd op de behoefte van organisaties.


Met vriendelijke groet,

Jeanette Hadderingh directeur NIBE-SVV, Bert Sonneveld Voorzitter Federatie van Assurantieclubs en FDG bestuur

Locatie online
Spreker Jeanette Hadderingh (directeur NIBE-SVV)

Kosten leden € 0,-
Kosten niet leden € 0,-
Maximum aantal inschrijvingen 150
Aanmelden
Terug